Frihet på två hjul

Tycker inte också ni att det är skönt att ta sig fram med cykel? Det tycker iallafall jag. Man slipper bilköer, parkeringsavgifter samtidigt som det är en enorm frihetskänsla. Man slipper ju också stå och svettas på trånga bussar och spårvagnar. Jag bor i Göteborg och det är ganska skönt att slippa ta bilen. Det är inga avstånd nånstans nästan. Man kommer till havet på en kvart. In till centrala stan och alla cafeer tar ungefär samma tid. Jag har sen jag köpte min elcykel dam cyklat till och från jobbet nästan varje dag. Tänk hur mycket pengar man sparar på det, och man slipper passa buss eller spårvagnstider. Det som har gjort att det är så enkelt att välja att cykla är att det är en elcykel, det blir liksom lite enklare då. Jag har ju köpt min cykel på Wafa Bike. Läs mer på wafabikes hemsida, det rekommenderar jag.

Elcykel för dam

Cyklarna på hemsidan är riktigt snygga, det finns många olika modeller att välja mellan. Elcykel dam, ja dom är ju snyggast. Men det finns även hopfällbara cyklar. Cruising Cyklar. Elcyklar med stötdämpning som man kan köra i skogen. Jag har införskaffat en pastellfärgad elcykel dam en Ultra fat beach cruiser. det är lite som att åka på ett skepp, cykeln glider fram över kullerstenarna den är ju riktigt snygg också. Efter att ha surfat runt på hemsidan har jag upptäckt atr det finns hur många modeller som helst. Wafa Bike tillverkar cyklar efter kundens eget önskemål, der är ju riktigt bra. Man kommer ju fram riktigt fort med min cykel också. Jag har kommit upp i 40 km i timmen med min cykel på raksträcka, jag kan tänka mig att det går lite fortare i nerförsbacke.