Skapa ett ergonomiskt hemmakontor

Jag tror inte jag är ensam om att ha jobbat väldigt mycket hemifrån de senaste åren som varit. Detta är något som blir alltmer vanligare ute på arbetsplatserna och jag tror att vi människor kommer att behålla den vanan i framtiden, i alla fall till viss del. Enligt mig är det perfekta upplägget när man kan variera mellan att arbeta hemifrån för att sedan vara på plats vissa dagar. Om inte annat tror jag det är bra att träffa sina kollegor och inte isolera sig helt från omvärlden.

Brett utbud för hemmakontor hos Gerdmans

När jag började arbeta hemifrån kände jag ganska så direkt att jag var i behov av ett hemmakontor, vilket mina kollegor hade samma tankar kring. Vi bestämde oss därför för att köpa in lite bra möbler att kunna inreda med hemma och självklart hittar vi allt för hemmakontoret hos Gerdmans, i vanlig ordning. Där finns verkligen allt möjligt att välja mellan, till vettiga priser och med bra service.

Höj och sänkbart skrivbord och ergonomisk stol – det viktigaste att tänka på

Det som kanske är allra viktigast att tänka på när man skall inreda ett hemmakontor är att införskaffa ett bra höj och sänkbart skrivbord och en ergonomisk kontorsstol. Ett laptopstöd är även någonting jag uppskattat väldigt mycket att ha, så att man får upp datorn lite mer i en bekväm höjd. När det kommer till kontorsstol så finns det alla möjliga bra modeller att välja mellan. Jag vet till exempel att någon kollega valde en sadelstol och en annan kollega valde en sittboll, det är lite upp till var och en och vad man tycker fungerar bäst. Är det så att du och dina kollegor arbetar mycket hemifrån så vill jag verkligen rekommendera er till att spana in allt som behövs för att skapa ett bra hemmakontor hos Gerdmans.