Trött på obekväma arbetsbyxor som inte håller måttet?

Äntligen går det mot ljusare tider igen. I år tänkte jag ha en bra framförhållning med att beställa nya arbetskläder så att jag är redo för den varmare tiden på året när den kommer. För mig som egenföretagare har jag hunnit testa en hel del märken genom åren, men det är inte förrän nu de senaste månaderna som jag tror att jag hittat de absolut bästa arbetskläderna för just mig, och dessa kommer från märket Lbrador som du kan spana in här https://www.lbrador.com/  om du är nyfiken.

Funktionella, bekväma och kvalitativa arbetskläder

Lbrador har verkligen lagt krut på att arbetskläderna inte enbart skall vara funktionella utan även att de skall vara bekväma och kvalitativa i sitt utförande. Jag är van vid att mina kläder är stela och går sönder väldigt fort vilket gör att jag får köpa nya oftare än vad man tycker att skall behövas. Det var i höstas som jag blev tipsad om att testa arbetskläder från Lbrador vilket jag gjorde, och jag har varit otroligt nöjd sedan dess.

Arbetskläder för både hantverkare, målare, verkstadsarbetare och transportarbetare

Det som jag gillar extra mycket är att dom tillverkar arbetskläder i stretch. Till och med deras reflexkläder kommer i stretch vilket är någonting helt nytt för mig jämfört med reflexer som brukar vara påsydda eller påklistrade. Lbrador tillverkar kläder för både hantverkare, transportarbetare, verkstadsarbetare och målare så är det så att du precis som jag är på jakt efter nya arbetskläder är det ett varmt tips att spana in deras hemsida. Än är ju faktiskt inte vintersäsongen över heller och Lbrador har verkligen ett sortiment som är väl utvecklat till att tåla vårt hårda skandinaviska klimat. Detta är någonting som jag kan intyga efter att ha använt deras arbetskläder hittills denna vinter och jag är mer än nöjd.