Paracord kan användas till många olika saker

Nu kanske ni undrar var i hela friden pratar hon om. Fallskärmslina vad kan man använda det till mer än just fallskärmar. Vad kan man göra med en svart nylonlina så kallat paracord? Det skall jag tala om för er. Läs mer om vad jag har gjort. För jag har gjort mycket under min tid i karantän.

Pyssel under Covid

Jag har ju som alla andra legat i Covid eller Corona eller vad ni nu kallar det. Jag har åtta barn och alla har haft det i olika omgångar. Detta har inneburit att jag och resten av familjen har suttit i karantän i över en månad. Tyvärr har vi inte varit speciellt sjuka, eller man kanske inte skall säga tyvärr. Tiden går ju ganska långsamt när man inte får gå utanför dörren och göra de man brukar. Ingen skola inga fritidsintressen, inga kompisar på besök. Det är ju tur att jag har hittat ett pyssel som passar hela familjen. Med hjälp av paracord har vi pysslat oss igenom karantänen.

Hundhalsband och nyckelringar

Det som har varit så fantastiskt roligt är att jag har hittat en sajt som säljer paracord till just detta ändamålet. Det finns så många olika färger av fallskärmslina. man kan knyta dom på så många olika sätt och få fram personliga nyckelringar i regnbågens alla färger. Sen kan man tillverka hundhalsband, och säkert många andra saker också. Hur praktiskt är det inte att göra ett hundhalsband i exakt rätt längd. Mina barn har knutit för glatta livet och skall nu ut och tjäna pengar på detta. Vilka entreprenörer de är. Att sitta och pyssla tillsammans har verkligen svetsas oss samman som familj.