Så blir drömlägenheten möjlig

Jag tror att alla kan hålla med mig när jag säger att det känns som en omöjlighet att få tag på en lägenhet som man känner är rätt. Jag vet inte hur många bostadsköer jag stått i nu genom alla år men det blir ändå aldrig min tur att hamna överst. Det tar en oändlighet! Det krävdes mycket till att jag skulle få tag i ett förstahandskontrakt där jag alltid drömt om att bo, nämligen i Solna. Enligt mig är Solna det perfekta stället att bo på och här finns allt jag behöver.

Vill du hyra lägenhet i Solna?

Vill du hyra lägenhet i Solna? Då måste jag ge dig mitt allra bästa tips om vad som faktiskt fungerade för mig. Steg ett är att slopa allting som har med kösystem att göra, för har du inte stått i kö i många, många år så kommer det ta otroligt lång tid innan det blir din tur. Istället vill jag rekommendera dig till att leta rätt på de hyresvärdar som inte använder sig av kösystem utan hyr ut sina lägenheter till de som antingen anmäler sitt intresse först eller de som lottar ut sina lediga lägenheter till slumpmässigt vald person. Det var så jag fick tag på min drömlägenhet och jag är evigt tacksam att jag fick detta tips av en vän.

Sidor som sköter lägenhetsbevakningen åt dig för en mindre peng

Tycker man att det tar för mycket tid att ständigt sitta och leta reda på dessa hyresvärdar och sedan bevaka dom konstant så finns det vissa samlingssidor som gör detta åt dig för en mindre peng. Lätt värt det om du frågar mig. Då får man helt enkelt en notis så fort det publicerats någonting ledigt som passar in på just dina önskemål. Men då gäller det att vara riktigt snabb, för konkurrensen om dessa lägenheter är otroligt hög den med. Men genom detta sätt ökar chanserna till att hitta drömlägenheten väldigt mycket.