Färga fransar i Borås

Vart går du när du vill färga fransar i Borås? Under de senaste 5 åren har det öppnat många ställen i Borås där du kan beställa tid för att färga dina fransar. Trenden med diverse skönhetsbehandlingar verkar gå rakt uppåt, frågan är hur det kan vara så när vi är inne i en lågkonjunktur och dessförinnan hade vi fullt upp med att hålla oss ifrån varandra på grund av Covid19. Kanske har boomen nått sin kulmen och att vi om något år får se när flera av dessa skönhetssalonger tvingas ge upp och gå i konkurs eller avvecklas.

Vem färgar fransar?

Jag har undrat lite vem som går till en salong för att färga sina fransar, själv har jag aldrig någonsin gjort det och tror inte att jag i framtiden kommer att göra det heller. Nu när det finns så många olika bra medel för att färga fransarna på egen hand så är jag nog lite för snål för att köpa den tjänsten. Vad jag tror är att den som bokar tid för fransfärgning gör det samtidigt som andra behandlingar som kanske lash-lift, olika behandlingar som finns för ögonbrynen eller något annan skönhetsbehandling. Men det är bara vad jag tror. Det känns som att målgruppen borde vara äldre kvinnor, kanske runt 40 och äldre?

Färgade fransar eller lösfransar

Enligt erfarenhet av min egen dotter så vet jag i alla fall vilka som inte hör till målgruppen för att färga sina fransar annat än hemma. Hennes vänner ser likadana ut allihop med sina långa lösfransar som täcker nästan hela ögat. Hon har nog snart inga egna fransar kvar att tala om så därför måste hon fortsätta med lösfransar, som hon alltid gör hos någon privatperson som inte driver företag. Så ungdomar i tonåren och upp till i alla fall drygt 30 år, dom har garanterat lösfransar istället för att färga sina egna.