Köp en radiostyrd bil!

Nu är det jul igen och nu är det jul igen …. Snart sjunger vi julvisor och butikerna påbörjar sin julskyltning inför julen 2022. Vissa längtar efter detta så mycket att dom börjar med julpyntningen redan i oktober. Själv tycker jag bara det är jobbigt med allt julstök och hysteri och vill bara att tiden innan ska gå fort. Det som är kul är att hitta på julklappar till var och en! Jag vet redan vad jag ska ge mitt ena barnbarn, han sade förra helgen (det är september nu och han tänker redan på julen), ”farmor farmor köp en radiostyrd bil till mig från tomten!”. Det är det högsta han önskar sig.

Bilar och traktorer

Mitt lilla barnbarn är nu snart 7 år gammal och det största intresset är bilar och traktorer. Som så många andra små pojkar så gör han inte så mycket annat än att leka med bilar. I början nöjde han sig med små plastbilar och en liten bilbana som gick fort att sätta upp. Därefter var det både bilar och traktorer som kunde tuta och låta så där jobbigt som bara barnen tycker om men föräldrarna hatar. Då fick han en tjutande brandbil av mig i julklapp, det var inte uppskattat av min son (hahahaha). Men nu har grabben börjat tjata om radiostyrda bilar så det har jag bestämt mig för att ge honom i julklapp.

Radiostyrd bil i julklapp

Jag har redan varit och tittat ut en jättefin radiostyrd bil åt honom och jag vet att han kommer bli helt euforisk när han öppnar sin julklapp och får se sin bil. Den kommer han att köra runt med hela julafton och min son och hans fru kommer att bli heltokiga på honom, men det är det som är en av fördelarna med att vara farmor, jag kan bara åka därifrån när jag vill. God jul (om ett par månader)!