Silikonbaserat glidmedel

Har ni testat silikonbaserat glidmedel någon gång när ni har sex? Det är det absolut mest användbara glidmedel som jag någonsin har använt. Det känns helt ärligt inte att man har något glidmedel för det blir liksom inte kladdig som många andra glidmedel. En del kan till och med kännas lite ”torra” och kladdiga efter ett tag och det underlättar verkligen inte om du redan har torra slemhinnor. Däremot glidmedel som innehåller silikon torkar i princip aldrig ut och blir därför väldigt drygt att använda eftersom det går åt så lite i taget. Det kanske är lite dyrare att köpa än andra förpackningar men det räcker mycket längre också.

Glidmedel för känslig hud

Just kvinnors slemhinnor har en tendens att bli torra och ömma, därför passar det väldigt bra med ett silikonbaserat glidmedel där det inte blir någon friktion och dessutom återfuktar silikonbaserade glidmedel huden. Ett silikonbaserat glidmedel kan användas utanpå kroppen men så klart även inuti kroppen. Du kan också använda ditt glidmedel till massage på huden, eftersom det glider så bra och inte torkar in i huden i första taget så är det perfekt för både intim massage men också vanlig massage.

Ett par droppar glidmedel

Tänk nu på att det räcker med att ta endast ett par droppar med silikonbaserat glidmedel för att du ska få ett bra glid. För mycket glidmedel blir väldigt halkigt och svårt att få bort, jag vet själv hur det blir eftersom jag råkade tömma ut en hel flaska med silikonbaserat glidmedel på golvet vid sängen. Jag kunde halka på den där stora fläcken i flera månader, trots att jag hade försökt få bort det med olika medel. Så jag kan med personlig garanti säga att silikonbaserade glidmedel absolut ger det bästa glidet, i alla tänkbara situationer, både i och utanpå.